Rólunk

A Biofarmer KFT 2003-ban alakult családi vállalkozás. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a lovaglás mind a lovas mind a ló számára örömteli legyen.
Az alábbi cégek termékeit forgalmazzuk:

Foran Equine Products Ltd.: ír családi vállalkozás, Magyarországon régóta jelen van, kiváló vitamin és lógyógyászati termékeket gyárt. Többek között az ír military csapatot támogatja. A galopp- és ügetőversenyzés meghatározó beszállítója.

Garant Tiernahrung G.m.b.H.: Ausztria egyik legnagyobb takarmány gyártó cége. Kiváló ár/érték arányú müslik és pelletált tápokat gyárt. Megbízható minőségű, nem véletlen, hogy a bécsi spanyol lovasiskola és a Piberi ménes beszállítója.

A Happy Horse által gyártott pormentes fenyőforgácsok nyugodt pihenést biztosítanak lovának. Magyarországon még újdonság, de Ausztriában a spanyol lovasiskolától kezdve az egyszerű lovardákig egyre többen használják.

A „zöld sziget” 3 újabb cégével bővítettük kínálatunkat.

Conolly’s Red Mills prémium lótápjairól ismert világszerte. Már néhány zsák etetése után érezhető változások tapasztalhatóak szinte minden lónál. A földkerekség legfontosabb lóversenypályáinak egyik vezető tápbeszállítója.

Egyszerűen használhatók a NORTEV cég Flexineb inhalátorai. Légúti megbetegedések, COPD kezelésére, a tünetek enyhítésére kiválóan alkalmas.

Hazai gyártású akadály sínjeink, kanalaink tűzi horganyzott kivitelben készülnek, tartósságuk méret tartásuk kiemelkedő. Akár komplett akadályok, akadályparkok tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Az évtizedes vetőmag termelési és kereskedelmi tapasztalatainkat felhasználva a magyar adottságoknak legjobban megfelelő fűmagkeveréket ajánlunk legelő és kaszáló telepítéshez.

2013 január

„Az egészséges lovakért”